Ihan oikeesti satoi lunta illalla kun ajelin zumbasta kotiin. Ja taitaa vieläkin sataa. Satoi ihan päin tuulilasia niin ettei meinannut nähdä mitään. Ihanan valkoisen näköistä. Eipä siitä kauaa vaan voi nauttia kun vettä tulee pian päälle. Viikonlopuksi on kuitenkin luvattu jo talvi tai ainakin pakkasta. Tänään ajelin töistä kotiin pimeässä ja vesisateessa. Yritin piristää tunnelmaa ja kuunnella Roxettea. Kotiin päästyäni kuuntelin Avicii:n "wake me up" ja "hey brother". Niistä saa jotenkin energiaa paljon. Pitkästä aikaa hyviä kappaleita!

Söin rahkaa ja ananasta. Ostin tänään omega 3 kapseleita pitkästä aikaa. Kävin kirjastossa ja lainasin hyvin erilaisia kirjoja ahmittaviksi. Zumbassa oli taas tosi hauskaa ja hiki tuli. Se on jotenkin ihan uskomatonta, miten siinä tulee hiki vaikka sitä ei oikeestaan edes huomaa. Vähän kuin olis tanssimassa jossain. Taustalla tulee Jukolan viestiä uusintana. Ilmeisesti haetaan jotain inspiraatiota kevääseen... Ensi viikolla olis suunnitteilla reissu Tampereen suuntaan. :)

Laitoin kynttilään palamaan keittiön pöydälle. Se lepattaa ihanasti ja tuo lämpöä. Ei ehkä konkreettisesti, mutta mieltä lämmittää. Olen miettinyt paljon viime vuotta. Olen jotenkin onnellinen, että uusi vuosi on vaihtunut. Viime vuonna tapahtui paljon. Ehkä vähän liikaakin. Tähän saakka olen aina ajatellut, että olen pystynyt kääntämään elämäni vaikeat ajat voitoksi ja vahvuudeksi, sellaiseksi henkiseksi kasvamiseksi. Viime vuodesta en olisi niin varma. Toivottavasti voin joskus ajatella, että se on vahvistanut minua henkisesti. Elämässä voi tapahtua niin yllättäviä asioita, että se pelottaa. Asiat täytyy vaan hyväksyä ja kohdata kasvokkain. Joskus on sellainen olo, että olisi selkä seinää vasten tai ihan umpikujassa.

"istuskelee mietiskelykalliolla"           P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%202012%20025-n